Uitnodiging: Hot News from San Diego – 30 augustus, Esri Rotterdam

Hi!

Rond juli ieder jaar wordt de Esri User Conference (EUC) georganiseerd in San Diego.  Dit jaar bezocht AGGN voorzitter Marcel Broekhaar de conferentie en mocht hij de Special Achievement in GIS (SAG) Award  in ontvangst nemen voor zijn rol in de GIS ontwikkelingen bij gemeente Zwolle .

De AGGN organiseert op 30 augustus een terugblik op de conferentie bij Esri Nederland in Rotterdam. Dus als je vanuit Nederland  wat dichter op de ontwikkelingen bij Esri Inc. wilt zitten ben je van harte welkom! Marcel zal deze middag voorzitten en spreken, de overige invulling volgt.

Locate: Esri Nederland, Rotterdam (Weena 695(B2.036), 3013 AM).

Datum en tijd: 30 augustus van 13:00 – 17:00

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *