Gebruikersmiddag “Disconnected Editing”

Disconnected editing

Ook aan de slag met de ArcGIS collector app en disconnected editing?  Benieuwd naar gebruikerservaringen of praktische vragen?
Bezoek onze AGGN gebruikersmiddag!

Tijdens deze middag word je door Geert van Oorschot van Royal Haskoning DHV meegenomen in de tot stand koming van de  Veiligheidsapp, die real time melden en monitoren van incidenten mogelijk maakt. Willem Jan Vierbergen van Esri laat zien hoe je zelf een disconnected editing omgeving opzet en inricht. We gaan zelfs ‘live’ data inwinnen en bekijken in de collector app en op het dashboard. Breng je tablet of smartphone mee en doe mee!
Programma:

12.00 u: inloop met lunch
13.00 u: welkom
13.05 u: Geert van Oorschot (RHDHV): “Veiligheidsapp real time melden en monitoren van incidenten!”

Binnen Royal Haskoning DHV voeren collega’s veel werkzaamheden uit op locaties waar veiligheid een grote rol speelt. Op deze locaties zijn strikte veiligheidsnormen van toepassing. Dergelijke locaties zijn  treinstations & sporen. Veiligheidsbewust werken volgens de normen is noodzakelijk. Om veiligheid (bewustwording en incidenten meldingen) meer in te bedden in het werkproces, maken collega’s sinds kort gebruik van de ‘Veiligheids app.’ een AGOL toepassing waarmee men onder andere op locatie zowel offline als real time incidenten kan doorgeven en op kantoor er meteen opvolging aan het incident gegeven kan worden.

14.00 u: Nieuwtjes van de AGGN en Esri
14.30 u: Pauze met koffie en thee
15.00 u: Willem Jan Vierbergen (Esri): Aan de slag met disconnected editing.

Tijdens deze hands-on sessie laat Marco zien hoe de collector app kan worden ingericht om het eigen werkproces optimaal te ondersteunen en gaan we naar buiten om gegevens te verzamelen. Binnen krijgen we een overzicht van de verzamelde gegevens via het dashboard.

16.30 u: Afronding met aansluitend borrel.

Kortom, wil je in één middag tijd een goed overzicht krijgen van de mogelijkheden en zelf ‘hands-on’ aan de slag? Bezoek dan onze gebruikersmiddag op 7 oktober bij de gemeente Eindhoven!

Het Eindhovense stadhuis vind je aan het Stadhuisplein nr. 1. Vanaf het station loop je er in ongeveer 10 minuten naar toe. Kom je met de auto, dan kun je betaald parkeren in de parkeergarage (Qpark) onder het stadhuisplein.

De inschrijving is gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *