Hotnews van de Esri Developer summit

Van 10 tot 13 maart a.s. is in Palm Springs de 10e Esri Developer Summit.  Op donderdagmiddag 26 maart organiseert de AGGN daarom de themamiddag “Hotnews van de Esri Developer summit” bij Esri Nederland in Rotterdam.

De Esri DevSum is het evenement waar de laatste technische ontwikkelingen van het ArcGIS platform aan bod komen. Of zoals Esri het zelf verwoord: “The Esri DevSummit is for geogeeks, coders, hackers, builders, and dodgeballers who want more neat ways to add spatial elements to their mobile and webapps”.

Kan je zelf niet naar Palm Springs? Ben je wel je geïnteresseerd in de nieuwste techniek en hoe deze toe te passen in het ArcGis platform en in je eigen Apps?  Kom dan naar deze AGGN gebruikersmiddag en laat je in één middag bijpraten.

Marc Hoogerwerf van de AGGN en een medewerker van Esri Nederland laten je in een middag delen in de kennis die ze in Palm Springs hebben opgedaan.
Kortom een middag die helemaal bol staat van de techniek. Je bent gewaarschuwd !!

De AGGN Themamiddag “Hotnews van de Esri Developer summit” is op donderdagmiddag 26 maart as bij Esri Nederland (Weena 695 (B2.036), 3013 AM Rotterdam). Ontvangst is van 13.30 tot 14.00 uur. We beginnen het programma om 14.00 uur. Om 16.30 uur sluiten we het reguliere programma af.
Het programma:

13.30 – 14.00 Ontvangst (geen lunch)
14.00 – 15.00 Dev Sum Top10 van een Esri medewerker
15.00 – 15.30 Pauze
15.30 – 16.30 Dev Sum Top10 van Marc Hoogerwerf (AGGN)

Om 16.30 uur is er een borrel aangeboden door Esri Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *