Uitnodiging: lezing 4D geo-data wordt de toekomst, 10 april 2018

Tijdens de GIS Tech van 10 april 2018 verzorgt de AGGN een inspirerende lezing van Kees Jansen: 4D geo-data wordt de toekomst.

Kees is docent Slimme Circulaire Steden en studieleider van de opleiding Geo media & design aan de Aeres Hogeschool Almere. Kees zal in zijn verhaal ingaan op het toenemend belang van geo-data in stedelijke ontwikkeling en beheer. Om slimme steden (smart cities) te koppelen aan circulair denken en handelen is nodig dat we weten ‘wanneer grondstoffen of voorwerpen wáár zijn’. Zowel nu als in de toekomst. Van veel gebouwen en de openbare ruimte hebben we daar geen zicht op. Professionals geven aan dat hier de bottleneck zit om echt duurzaam en 2.0 aan de slag te kunnen gaan. Kees gaat in op de context van dit toenemend belang van locatiegebaseerde inzichten en het visualiseren daarvan in dynamische online kaarten en virtual/mixed-reality (3D geo-data in tijd): kortom 4D geo-data.

De sessie vindt vanaf 13:30 plaats in de Lloyds Lobby van het WTC.

Aanmelden:Let op: registreer je ook bij Esri voor de GIS Tech.
Heb je dat nog niet gedaan, klik dan hier

.

Eén antwoord op “Uitnodiging: lezing 4D geo-data wordt de toekomst, 10 april 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *