Nieuwe datum ALV en inspratiemiddag bekend!

Beste AGGN leden,

Zoals aangekondigd zijn onze inspiratiemiddag en ALV opgeschoven, jullie zijn van harte welkom op 10 december aanstaande.

De AGGN inpsiratiemiddag is een jaarlijkse bijeenkomst van, en voor ArcGIS gebruikers waarin we elkaar op de hoogte brengen van onze GIS projecten en technologische ontwikkelingen. Dit wordt ingevuld met een plenair programma en een informatiemarkt. Voorafgaand aan de inspiratiemiddag houden wij onze ALV (incl. lunch), je kunt je hiervoor apart aanmelden via het aanmeldingsformulier. 

Sprekers van oa:

– Witteveen+Bos – Stantec – CBS – Gemeente Zwolle – Esri Nederland –

Het plenaire deel van het programma zal worden ingeleid door Marcel Broekhaar (voorzitter van AGGN) met zijn ervaringen als spreker op de Esri User Conference 2019. Daarnaast zullen de sprekers hun verhaal pitchen in 1-2 min. Vervolgens is er een markt waarin de sprekers de ruimte hebben een demo te geven en vragen te beantwoorden in ongeveer 10-15 min per ronde. We sluiten af met een borrel. Een definitief programma (sprekers en inhoud) volgt.

ALV Datum en tijd: 10 december 12:00 – 13:00 (incl. lunch)
Inspiratiemiddag Datum en tijd: 10 december 13:00 – 17:00 (incl. borrel)
Locatie: Eenhoorn Meeting Center Amersfoort – Barchman Wuytierslaan 2 – Amersfoort


2 antwoorden op “Nieuwe datum ALV en inspratiemiddag bekend!”

  1. Ik wil graag een keer komen proeven, of dit een goede aanvulling is voor mij als zzp. Als het wat voor me is wordt ik per 1-1 lid

  2. Ik kreeg de uitnodiging van Marcel Broekhaar, ik sprak hem in het kader van SensHagen en Hub Zwolle. Daar zag ik ook de mogelijkheden van ArcGIS. Ik wil deze tool actief gaan gebruiken en ben geïnteresseerd om mensen te ontmoeten, die hier al meer bedreven in zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *