AGGN Inspiratiemiddag 2019

 

Helaas gaan de inpspiratiemiddag en ALV van 14 november niet door vanwege te weinig aanmeldingen. Begin december proberen we het opnieuw.

Hartelijke groet!

Jeroen Schilleman
secretaris ArcGIS Gebruikersgroep Nederland

Beste AGGN leden,

Het was wat langer dan gebruikelijk stil rondom de activiteiten van de AGGN. Wij hebben wat in te halen en dat doen wij graag tijdens onze inspiratiemiddag.  De AGGN inpsiratiemiddag is een jaarlijkse bijeenkomst van, en voor ArcGIS gebruikers waarin we elkaar op de hoogte brengen van onze GIS projecten en technologische ontwikkelingen. Dit wordt ingevuld met een plenair programma en een informatiemarkt. Voorafgaand aan de inspiratiemiddag houden wij onze ALV (incl. lunch), je kunt je hiervoor apart aanmelden via het aanmeldingsformulier. 

Sprekers van oa:

– Witteveen+Bos – Stantec – CBS – Gemeente Zwolle – Esri Nederland –

Het plenaire deel van het programma zal worden ingeleid door Marcel Broekhaar (voorzitter van AGGN) met zijn ervaringen als spreker op de Esri User Conference 2019. Daarnaast zullen de sprekers hun verhaal pitchen in 1-2 min. Vervolgens is er een markt waarin de sprekers de ruimte hebben een demo te geven en vragen te beantwoorden in ongeveer 10-15 min per ronde. We sluiten af met een borrel. Een definitief programma (sprekers en inhoud) volgt.

ALV Datum en tijd: 14 november 12:00 – 13:00 (incl. lunch)
Inspiratiemiddag Datum en tijd: 14 november 13:00 – 17:00 (incl. borrel)
Locatie: Eenhoorn Meeting Center Amersfoort – Barchman Wuytierslaan 2 – Amersfoort


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *