Uitnodiging GISTech lezing: Niels Bourgonjen over de rol van locatie

Ga je naar de Esri GISTech? Nog geen plannen na de lunch? Kom naar de AGGN lezing!

Voor de tweede keer op rij  organiseert AGGN een lezing tijdens de Esri GISTech (dinsdag 9 april). In het kader van “vóór, en dóór GIS-ers zal onze spreker Niels Bourgonjen (Geodan) je alles vertellen over de rol van locatie in zijn dagelijks werk.

Dus was je toch al van plan om naar de Esri GISTech te komen? Schuif gerust aan in de Loyd’s Lobby (trap naar boven in de centrale hal) net na de lunchpauze (13.30 – 14:30). We hebben plaats voor 20 personen, en helaas vol=vol.

Tot ziens op de GIS Tech, en hartelijke groet!

Jeroen Schilleman

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *